Turisztikai oldal Önkormányzati oldal
Betűméret: normál nagy nagyobb
Főoldal » Hírek » Zalakaros az Év Turisztikai települése versenyen

2022 november 24-én került megrendezésre az idei évben 10. születésnapját ünneplő Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gála.

Az elmúlt időszakot kihívások, előre nem látott nehézségek tarkították, így még nagyobb jelentőséggel bír a turisztika szektor számára az elért siker.

Zalakaros, az Év Turisztikai Települése versenyen 3. helyezett lett. A megmérettetésben a vendégvélemények mellett a verseny szakmai zsűrijének értékelései is alapul szolgáltak.

500 település közül választották ki a három díjazottat. Debrecen és Szeged után Zalakaros lett a legvonzóbb település Magyarországon. Az elismerést Czimondor Nándor alpolgármester vette át.

A díj ékes bizonyítéka annak, hogy a virágos kisváros nemcsak a helyieknek igazi kincs, de az ide látogató Vendégek számára is izgalmas, gyönyörű és különleges.

Az elmúlt években lezajlott fejlesztéseknek köszönhetően Zalakaros egész éves turisztikai célponttá nőtte ki magát. Minden generáció megtalálhatja és meg is találja a számára vonzó program vagy éppen kikapcsolódási lehetőséget, de az évről évre visszatérő vendégek számára is mindig hoz megújulást a város.

Zalakaroson működő összes turisztikai szereplő kimagasló és lelkiismeretes munkásságának eredménye, valamint a helyi  lakosok által tanúsított  vendégszeretet  ért most célba.

A köszönet mindenkinek jár, aki ebben bármilyen szerepet is vállalt, ezzel is tovább erősítve Zalakaros város hírnevét!

 

 


Zalakaros Város Önkormányzat | Zalakaros, Gyógyfürdő tér 1. | Tel: +36 93/340-100