Turisztikai oldal Önkormányzati oldal
Betűméret: normál nagy nagyobb
Főoldal » Hírek » Felhívás- Virágos Magyarország 2020

Településünk 1995. évben csatlakozott először a Virágos Magyarországért mozgalomhoz, 2002. évben a városok kategóriában I. helyezést, majd 2003. évben az Entente Florale európai versenyen ezüstminősítést szerzett, azóta is számos elismerés birtokosa.

A versenyben idén az önkormányzatok helyett az egyéni erőfeszítéseket ismerik el, így kaphat díjat a legszebb balkonkert, a legvirágosabb előkert tulajdonosa. 

Pályázni 2020. május 15-től lehet összesen 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással, 2 kategóriában („Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert”). A fotókat július 01-jéig várják a szervezők a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny honlapján (palyazat.viragosmagyarorszag.hu).

Kategóriákként az első 3 legvirágosabb balkont és előkertet díjazzák majd 150 ezer forintos kertészeti utalványokkal az augusztusi eredményhirdetésen. Ezen kívül 7-7 pályázatot 100 ezer forint értékű kertészeti utalvánnyal jutalmazzák, továbbá egyedi, tematikus díjakat is kiosztanak a különleges pályaműveket beküldők között. A közönség is szavazhat kedvenceire, mindkét kategória 3-3 legnépszerűbb pályázata 100 ezer forint értékű kertészeti utalványt nyer.

 

További információ:

www.palyazat.viragosmagyarorszag.hu
www.palyazat.viragosmagyarorszag.hu/versenyfelhivas

www.facebook.com/viragosmagyarorszag/

 

Kérjük csatlakozzanak a versenyhez, éljenek a lehetőséggel!

 

Üdvözlettel:

                                                                                           Novák Ferenc s.k.
                                                                                             polgármester


Zalakaros Város Önkormányzat | Zalakaros, Gyógyfürdő tér 1. | Tel: +36 93/340-100