Turisztikai oldal Önkormányzati oldal
Betűméret: normál nagy nagyobb
Főoldal » Hírek » FELHÍVÁS - 2021.04.22.

Tisztelt Karosiak!

 

Köszönöm a koronavírus okozta veszélyhelyzetben tanúsított együttműködésüket, és a szabályok betartását!

A mai napon (2021.04.22.) nyilvántartásunk alapján településünkön 1 fő járványügyi elkülönítés, 2 fő pedig járványügyi megfigyelés alatt áll.

 

A napokban érkező friss hírek, és járványügyi intézkedésekben tett változásokra kérem, fokozottan figyeljenek oda, hiszen az egyre növekvő oltottságnak köszönhetően a hétvégén megnyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. Azért van lehetőség a teraszok újranyitására, mert Magyarország az oltási folyamat bajnoka! Szabadságunkat viszont csak akkor nyerhetjük teljesen vissza, ha minél többen beoltatjuk magunkat! Ezért regisztráljunk minél többen, fogadjuk el a felkínált oltás, hogy biztonságban legyünk és folytatódhasson az ország újraindítása!

Tájékoztatom Önöket, hogy a holnapi naptól a Zalaerdő Zrt. engedélyével újra megnyitjuk a látogatók előtt az Erdész kilátót és a tulajdonunkban lévő Termáltó és Ökopartnál található kilátót.

Ismételten kérek mindenkit, oltassa be magát, hogy minél hamarabb tudjuk biztonságban magunkat, szeretteinket, és az érkező vendégeinket!

A veszély nem múlt el!

Jó egészséget, türelmet kívánok mindenkinek!

  

Köszönettel,

Novák Ferenc

polgármester

 

Zalakaros,2021.04.22.


Zalakaros Város Önkormányzat | Zalakaros, Gyógyfürdő tér 1. | Tel: +36 93/340-100